Stress brug din sundhedsforsikring til at komme hurtigt i behandling

Psykiske lidelser som stress, depression eller krisehjælp efter en ulykke fylder efterhånden hver femte behandling hos de danskere, som har en privat sundhedsforsikring. Og særligt unge kvinder er ifølge Gallup voldsomt overrepræsenteret i denne kategori.

Overordnet svarer 17 % af de adspurgte, at de er blevet behandlet for psykiske lidelser via deres private sundhedsforsikring. Men dykker man ned i tallene, er der kun 9 % mænd og hele 26 % kvinder. Særligt gruppen af kvinder mellem 30 og 39 år skiller sig ud. Her er siger hele 34 % at de er blevet behandlet for en psykisk lidelse.

Som en konsekvens af den stigende tendens indenfor stress relaterede sygdomme, er flere af sundhedsforsikringerne begyndt at tilbyde 3 parts forhandlinger. (leder, medarbejder og psykolog)

Det går i sin enkelhed ud på at tilbyde en behandlingsform, som alternativ til den traditionelle psykolog behandling af stress. Forsikrede skal henvende sig til selskabet, der har ens sundhedsforsikring, som vil vejlede i mulighederne og hvis det ønskes at prøve en anden behandlingsform, så er 3-partssamtaler mellem den pågældende psykolog, forsikrede og virksomheden måske en mulighed og kan dække behovet for at hjælpe medarbejderen til at fastholde/tilbagevenden til arbejdspladsen.

Hvis ikke din sundhedsforsikring giver denne mulighed, er vi klar til at hjælpe via vores kontakt side så jeres behov kan afstemmes med jeres ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ring nu